Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är bara början på ett försök att beskriva ena halvan av jordens population... Det var inte så länge sedan vi gav 50% av befolkningen rösträtt i detta land


Manlighet

01 En man litar på dig när han lånar ut sin nya bil
och älskar dig när han kan erkänna en brist hos sig själv




02 En fallen profil
oförmögen och platt
Tro sig stå
med ryktbar hatt

men...

förtryckets historia hinner ikapp




03Män står på rad i rosa kostymer
Vilsna, famlande, omsprungna





04 Munkavel
Ni får inte säga nått!

NOT!




Fri vers av Ljuv
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-28 20:28



Bookmark and Share


  frantic
Kort och underfundig..
Fyndig.. nå't mellan dikt och aforism, helt i min smak!
Undrar bara om du har skrivit nå't om 'kvinnlighet'?
Får kolla.
2008-10-31

  lodjuret/seglare VIP
det är tur att vi har åsiktfrihet här i landet
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ljuv
Ljuv