Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BPTÄBMEOAP

råirai g f t r
i dr ne öt i
s a n r o
t m r
å i
g t
a e
r
a




Fri vers av Ljuv
Läst 314 gånger
Publicerad 2008-10-28 06:03



Bookmark and Share


  fågel grå
Prioritera ?..
2008-11-04

    Askes
Finns det nån lösning på den här eller?
2008-10-28

  Ljuv
Någon som löser denna?

Det gick inte riktigt att hålla ordning på marginalerna...
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ljuv
Ljuv