Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda relationer

 

kanske var det bara jag
som hörde tomheten
eka

kanske hörde hon inte
det som sades
mellan raderna

utan frågor
inga svar

goda relationer
lyser alltid med
sin tydlighet

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-28 14:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kan man inte längre vara ömsesidigt tydliga mot varandra har redan något gått sönder i relationen. Man måste nog också lära sig att ibland läsa mellan raderna ömsesidigt. Det räcker inte med att bara den ene ser klart om det ska hålla.
2008-10-28

  friheten
ja, det gör det, tydlighet.
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP