Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bandet gick av

 

relationen fick

så många knutar så att

bandet inte höll




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-28 16:13



Bookmark and Share


  KristinaE
snyggt fångat med få ord - tyvärr är det lätt att skapa knutar i tider av stress..!
2008-10-28

    ej medlem längre
Snygg senruy vännen!
För många olösta knutar spräcker den stabilaste relationen...
2008-10-28

  * Ammi *
ja så är det i livet .. band knyts och band går av .. så vi får knyta nya ...
kram
2008-10-28

  Bibbi VIP
Ja, knutar kan verkligen ge slitage...
Bokmärker.
2008-10-28

    sunnanvind
Bra skrivet om en sanning..
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP