Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man tror ibland

 

man vill gärna tro
-som jag alltid har gjort-
att den som råkat illa ut
förstår andra bättre

jag har nu förstått
att det kan vara
precis tvärtom

den som varit i nöd
kan istället fastna
i sin egen
självupptagenhet




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-28 16:16



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Tyvärr och de har en tendens att fastna och inte kunna se utanför det egna jaget. Fast somliga kan bli underbara medmänniskor också om de lyckas slita sig loss och ser livet med nyvunnen glädje.
2008-10-29

  Yvonne
Så har jag aldrig tänkt, men faktiskt kan det vara så. Jag får se upp så att jag inte sjunker för djupt i mina egna problem och blir någon som folk kallar självupptagen, det vore inte bra.
2008-10-28

    ej medlem längre
Fastna kan man göra men inte bli mindre förstående för det...är min tanke...
Interssant och tankeväckande text Ulla!
2008-10-28

  Marie Å
Nog kan det vara så.......
2008-10-28

  Bibbi VIP
Det har Du rätt i.
Jag har mött dem.
Applåd för den beskrivningen.
2008-10-28

    sunnanvind
ja...precis så kan det vara..tyvärr!
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP