Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tankar är där mina känslor bor



Här är jag med mitt hjärta i min hand

Vill du ha mig fast jag är kantstött
och väcka upp mig från min dvala.

Låt oss sakta klä av oss våra invanda skal
låt oss komma varandra närmare..

Får jag visa dig min värld i kärleksrött...

Mina tankar är där mina känslor bor
och de har flyttat in hos dig..












Övriga genrer av JoLu
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-30 19:04



Bookmark and Share


  Angeldust
Kan bara le för den är så fin.Kram Tinny
2008-11-01

    sundance-kid
underbar rubrik !
och innehållet var också väldigt bra ;)
2008-10-31

    Ung_dam
Vart känslorna flyttar är svårt att styra... Samtidigt kan det göra så fruktansvärt ont om det flyttar dit de inte hör hemma.
2008-10-30

    vide
Din rubrik är så talande.... bra!
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

JoLu