Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Se dem på "Poeter.se fullkomliga typografie!"


Nya typer i typografien!

 

Ung man
Typ av nickname:
U. Daun
Man kan tro att denne yngling gillar Jack Kerouac.
Kännemärke: Skriver expressionistisk och drastiskt. Med mycket kroppsvätskor, blod och inre kval som fastnar  likt drypande kletig plasma på papperet. Har alltså som kännemärke  att blotta sin inre svärta i text. Ser ned på andra skribenter som inte gör det. Kan även skriva socialrealistiska mörka texter om verklighetens baksida. Skriver sarkastiga kommentarer på texter som heter"Ängelns skira vingar" och "Älskade mamma".

Skriver typ av texter:

Baby, jag och baby
...och när jag ser till dej igen om låt oss säga 15 år. Jag åker förbi i min rostiga harley, baby. Där ser jag dej då med en skitig, djävla rödgråten unge, baby. Du stirrar glåmigt in i mitt ansikte, och fyrar av"pissråtta, att du bara vågar komma tillbaka!" Rummet där du och babyn bor, baby, är bebodd av tio andra lösläppta horor och knarkare som jag. Du har alltså hittat din nisch. Babyn suger på ditt blåa vänstra bröst, baby. Djäkla inredning ni har här.Vinrankan genom taket, den zombieartade ljusa tjejen i takkronan,de läckande kranarna, spindlarna och termiterna,den gula målarfärgen och den grå bordsduken hängande över
fönstret mot vägen, och den där madrassen
nära dörren.
Baby, lite nedgången idag?

 

Omkring trettioårig kvinna
Typ av nickname
: Brusten kärleksvinge
Kännemärke: Skriver i extas om allt som finns runt omkring oss och anser att allt är Gud och att Gud finns i allt. Därför är hennes texter fyllda med maniskt överlastade bilder om alltings förträfflighet.

Har efter många kriser i livet tytt sig till new age rörelsen. Tycker att den mänskliga guden på jorden är Deepak Chopra. Tror att kristaller och olika stenar helar från depressioner och det onda i livet. Egentligen tror hon inte det finns något ont, eftersom Gud finns i allt. Då Gud är god och allting är impregnerat med denne, är det alltså logiskt att det onda inte finns.

Bjärtfull klingar orden likt dansande älvor kring mina fötter, meningen gör sig påmind likt en hinds flykt från jägarens skarpa båge. Budskapet dyker upp som en virvlade Ballerina i svansjön. Njutbart smeker språkdräkten sensuellt helhetens änglahud. Morgonen vandrade in i balsalen och fyllde anden med happyfeelings!Den nya dagen studsar även den in och klangen av studset, får änglavingar och förenar sig med trollet i skogen! Jag är du och du är jag! Vi förenas med jordmodern och flyger in på poeter.se i hymlande endräkt! Tack universum för denna dikten! 

 
Övriga genrer av Mr Lindemann VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-29 10:09

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.Bookmark and Share


  Gisela Nordell
Underbart mr lindemannskt!

"Morgonen vandrade in i balsalen och fyllde anden med happyfeelings!Den nya dagen studsar även den in och klangen av studset, får änglavingar och förenar sig med trollet i skogen! Jag är du och du är jag! Vi förenas med jordmodern och flyger in på poeter.se i hymlande endräkt! Tack universum för denna dikten!
HAHA HA HA hahahahahahaAHAAHA.......fnitter... tack univesum för denna dikten!
2009-05-13

  Måna N. Berger VIP
Tack universum för den "hymlande endräkten" ! *skrattar*
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP