Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blir så arg när det stormar

 

drar jackan tätt om mig

det hjälper inte ett dugg

 

någon som inte har bett om lov

drar och sliter i min kropp

 

utsätter mig brutalt

för det jag hatar

 

blåst och storm
tar med sig allt löst
från minsta lilla löv
till krattor vattenkannor
ALLT som står i vägen
åker iväg som tändstickor

 

det skakar i rutor

och visslar i taket

 

jag blir arg och vill slåss

men vem bryr sig




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-29 10:49



Bookmark and Share


  Yvonne
Ja, mot vädrets makter står man sig slätt.
2008-10-29

    sunnanvind
Precis så kan jag oxå känna då det är oväder...maktlös ilska!
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP