Foto Ulla T 

Det är min mans begravningsdag idag

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T 

Det är min mans begravningsdag idag




Solen sken 29 okt 2005

 

jag minns hur vacker dagen var

hur allt blev som jag hade önskat

musiken
blommorna
mina dikter

min närvaro var total

i denna hyllning till min älskade

vännerna
hyllningstalen
maten

allt blev över förväntan

och kunde inte ha varit vackrare

solskenet
värmen
ljuset

 

minnet av dig förblir i ljuset

och i den kärlek som aldrig dör 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-29 11:43



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Så vackert och så sorgesamt och han må älska dig från sin horisont, kramar om med värme kära vän.
2008-10-29

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är inte lätt så att minnas denna dagen som säkert har satt sina spår hos dig.
2008-10-29

  Bibbi VIP
Ändå gråter mitt hjärta.
Kram.
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP