Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vågor kunde föra mig tillbaka till dig





Livet kommer och går

likt en främling

som passerar förbi


Ljuset åter börjar

flöda över jorden


Det är natt

och

månen är min lykta


Med min skugga

promenerar jag

vid vattnet


Molnen dra fram ovanför mig

och

jag ser himlens portar


I det klara vattnet

speglas himlens moln,

i det klara vattnet

speglas min skugga








Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 858 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-10-29 13:47



Bookmark and Share


  aol
så underbart vackert
2009-09-08

  anits VIP
Vackert skrivit, om längtan
undrar vem det är du längtar
till
2008-11-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Dina ord speglar vackerhet. Underbart fint/B
2008-11-01

    Martina Östlin
MYCKET vackert!
2008-10-30

  Manal
vackra ord
2008-10-30

  mare VIP
Fina rader ``jag ser himlens portar `` vackert....
2008-10-30

  Blåbäret
så vackert och målande...fantastisk bild till
2008-10-29

  Eva Langrath VIP
Vacker sammankoppling av naturens skönhet och längtan.

Eva
2008-10-29

  Michaela Dutius
Starka ord om en brinnande längtan.
Applåd!
2008-10-29

  Lejonhjärtas poesi
Ljuvliga rader om stark längtan, bravo!
2008-10-29

  friheten
Så vacker !
2008-10-29

    Ken Cassel
Vackert skrivet
Stora applåder

Kramar
2008-10-29

  Mr Lindemann VIP
Ja, man kan så undra en smula vem det är, som du längtar efter här då. Men längtans timme är slagen, minut för minut, och du står där ganska alena.
2008-10-29

  Fånga dagen
Mycket vackert skrivet
undrar vem det är som du vill få tillbaka ?
mvh ak
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP