Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan vi lever




Kom

och

ge mig

tillbaka glädje


Jag vill kyssa

dina vackra ögon

dina vackra händer

din vackra själ


Kom

medan vi lever

medan jag lever


Glöm ej vår kärlek


Om jag överlever

kommer jag tillbaka

men

om jag dör

ska jag tänka på dig




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 898 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-10-29 16:24



Bookmark and Share


  jossj
Så vansinnigt skört och vackert !!!!!
Från jossj
2008-11-01

  Betlehemsstjärnan VIP
Ord som väger tungt känlomässigt. O för mig är det vad poesi betyder..att beröra med sina ord. O det gör du..
Såååå vackert dessutom/B
2008-10-30

  * Ammi *
Rader fyllda av längtan och kärlek ..
2008-10-30

  Gunilla Karlsson
vackra ord
2008-10-30

  Eaglemountains VIP
önskan om glädje, kärlek men även vemod - vackert......
2008-10-30

  Elaine.S VIP
Mycket vackert...
2008-10-29

  anits VIP
Vackert om kärleken
och hur svårt det kan vara
2008-10-29

  Eva Langrath VIP
Vackert om kärlekens gåva som ibland vandrar dit den vill istället för dit vi vill.

Eva
2008-10-29

  ~Leonardo~
Jag inte bara anar...utan ser hur stark kärleken är
i dina passionsfulla verser...underbara!!
2008-10-29

  Carola Zettergren
Makalöst fint poetat av dig!!!
2008-10-29

  Michaela Dutius
Vägen tillbaka...den kan vara ett ögonblick
eller en evighet.
Mycket vackert beskrivet!
2008-10-29

  mb74
mycket vackert skrivet,lent o fint.
2008-10-29

  dalida_bl
Fint!!!Ja på de "ödes" vägar får man sällan gå tillbaka...........sant
........kullerbytta.......... *ler*
2008-10-29

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
medan vi lever , har vi råd att dö :)
2008-10-29

  Lejonhjärtas poesi
Så innerligt vackra rader om livet och det är medan vi lever som vi kan göra allt detta.
2008-10-29

  Havsbris
Man ska ge i livet
det som behövs
innan för sent, annars
vad är mening med
allt?

Kärleken är evig
även efter döden
men är nu som vi
mest behöver den...

Kram!
2008-10-29

  friheten
Så underbar skriven!
2008-10-29

  Gryft
Sant för mej med..


bra skrivit!
2008-10-29

  Losnall
Varför känner jag igen mig så himla mycket!

Ärligt, innerligt, allt i en enda röra!
2008-10-29

    ej medlem längre
mycket vackert, innerligt och ärligt.och sant.
bra skrivet!
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic