Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag frågar inte

 

om jag frågade rent ut
vad som gått snett
skulle jag få svaret
.....ingenting

om jag sa att jag känner
att något är fel
skulle jag få svaret
.....det får stå för dig

om jag ber att få
ett ärligt svar på om det inte
är något som förändrats blir svaret
.....nej vad skulle det vara

därför ställer jag inte frågan




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-29 20:11



Bookmark and Share


    Scribble
Detta känns igen! Ett ärligt svar är ansvar
förståelse och vänskap, det önskar man sig,
oärligt svar gör bara ont, så, bäst att inte fråga
även om det skulle "rensa luften" Kram/S
2008-10-30

  Bibbi VIP
Så väl jag känner igen den situationen.
Det skulle verkligen vara att "kasta pärlor för svin"
"att de må vända sig om och sarga" som bibeln talar om...
Håll bara fast vid det som är sanning för Dig så mår Du bäst.
Applåd!
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP