Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ömhetsfull betänksam dikt.


Dina vackra tårar

Dina vackra tårar på din kind, sköljer bort ditt själs inre sår.Hjärtats port
slår upp dörrarna. Det svider till en stund, att gråta är att förlåta, gå vidare
, i livets labyrint. Din sammets lena hand torkar tåren.




Fri vers av Winky
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-29 20:26



Bookmark and Share


  ¤Anne¤
vilken underbar dikt!
Och jag var på att missa den!
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Winky