Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats fågel

 

När hjärtats fågel flög över jorden

fylldes bröst av längtan

bergens magiska kontur

lyfte moln dit himlens närhet inte når

 

Fyllda av tårar såg ögon över horisont

evigheten speglades i svart pupill

moln steg högre över bergens passion

tyngd fyllde mättad kropp

 

Tårars skönhet frigjorde bojor

renade mörka själars ärr

hjärtats fågel flög ännu högre

och regnet föll över världen




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 1185 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-29 21:18



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
gud så vackert.
ja, hjärtats fågel ska vara vild och frisläppt!
du är fantastiskt bra på att skriva vännen. =)
2008-11-02

  Havsbris
grattis för stjärnan
vännen, alltid värd
oavsett,

;o) njut bara!
pööössss ;o)
2008-10-31

  Nattljus
Oj, så fint skrivet!
2008-10-31

  DanSan
**********************

Grattis till stjärnan vännen!


**********************
2008-10-31

  VITRIOL
*Stjärnor* till dig!
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=763919

2008-10-31

  * Ammi *
underbart vacker poesi!! ...
Applåd!
2008-10-30

  Thurizas
sorgsett vackert. vet inte varför kan inte alls sätta fingret på varför men jag tänkte fornnordisk skapelse. magisk kärlek. just där i skapelsen då allt var mer svart och vitt.
2008-10-29

  Maria Zena Viklund
så vackert!
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP