Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livlös



Solljus flödar, himmel höstigt klarblå,

går i ingenmansland
bortom ekandet av mina steg

märkte aldrig att du tömde mig
hur mina krafter sakta rann

märkte aldrig hur min själ försvann
under din mantel av sammet

Hur kunde jag ana den svarta stenen
i ditt bröst?




Övriga genrer av tanto
Läst 544 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-08 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tanto