Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det råkar vara så att jag inte har en enda anhörig kvar i livet.
Mina bästa vänner, de som kan min historia, och har varit med om delar av den, de är inte längre med.



Ensam måste jag gå vidare

 

alla minnesdagarna
efter min älskade
efter min mamma
min bror och de andra anhöriga

alla dessa dagar
alla dessa minnen
allt det som är jag
får jag uppleva själv

får jag leva i mig i min ensamhet

det finns ingen
som delar
ingen som är
delaktig

alla dessa stunder
av minneskärlek
allt jag har upplevt
är ju enbart mitt

som jag får leva i mig i min ensamhet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-29 22:42



Bookmark and Share


    Scribble
Snälla Ulla, se det som en rik ensamhet,
livserfarenhet som ingen kan ta ifrån dig,
bevara allt väl, och så finns poeter,
dina vänner! /S
2008-10-30

  Bibbi VIP
Tusen kramar.
2008-10-30

  * Ammi *
kram min vän
2008-10-29

    sunnanvind
Tycker så mycket om dig Ulla..verkligen..sänder en kram till dig!!!
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP