Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snow Patrol - Make This Go On Forever, går givetvis att dansa till, ifall man har fantasi


finns det inget att säga är det bara onödigt att prata

som två älvor dansade
vi till musik jag bestämt mig att leva för
att leva till

det blev någon slags drama i hela situationen,
det blev genast något viktigare i allting

och








vi kysstes i en låt som aldrig
fick ta slut
så jag
satte den på repeat
inuti mitt huvud

lutade mitt öra nära ditt

tänkte väl att du också
skulle kunna ta del av låten
och inte höra tystnaden omkring oss

men när jag nynnade verkade du
inte höra någonting mer
än min röst

men jag hoppas att vi
ses igen
i samma låt

för den här låten
kan aldrig ta slut


(Make This Go On Forever)




Fri vers av Sandrew
Läst 426 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-29 22:49



Bookmark and Share


  greajt
åh så fin ,
underbart skrivet ^^
2009-01-20

    ej medlem längre
Vilken fin text! Gillas!! *applåd*
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew