Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musiken tar kål på mig

 

jag kan inte höra Månskenssonaten
utan att nästan dö av minnet hur min älskade
spelade den

och hur ska jag kunna höra Fly me to the moon
utan att känna hur han satt där och log
kysste mig i luften

vem håller min hand när Didos klagan ljuder
eller när Barbro Hörbergs känsliga gröna ögon
ger oss svar på kärlekens undringar

musiken var vi och vi var i den
och körerna vi sjöng i var också vår kärlek
som jag får klara ensam

jag gör ju inte det
klarar ju inte alls det
men jag lovar mig själv att

......imorgon




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-29 22:57



Bookmark and Share


    Scribble
Ge aldrig upp musiken, Ulla, musiken är som
helande medicin för själen. Lovar börja idag
att lyssna även i små mängder...och sjung med!
Kram,/S
2008-10-30

  Bibbi VIP
Nej, Du klarar det inte uta tårar men låt dem flöda...Kram
2008-10-30

    sunnanvind
Kramar om dig och vill säga dig att du bär något som är starkare än det som är avsked..du bär minnet..och genom det blir det liv!
2008-10-29

  Fånga dagen
Starkt skrivet jag förstår att denna påminnelse gör ont

kram ak
2008-10-29

    vemod
åå, jag förstår den här fina texten så väl. Bra skrivet!
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP