Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är okej

Nej, du mår inte bra
Du kommer aldrig bli lika populär som henne
Inte heller lika rik som din far

Du kommer aldrig kunna lika mycket som din syster
Eller springa lika snabbt som din vän
Du kommer inte kyssa lika många som din kompis
Eller få höra lika många fina ord

Du kommer sällan stå först i kön
Eller vara den som syns mest
Ditt hår kommer alltid rufsa till sig på morgonen
Och mascaran kommer du alltid använda för att dölja
Hur du egentligen ser ut

Du kommer nog alltid väga 5 kilo mer än du önskar
Och de där jeansen kommer du aldrig i igen
Du kommer aldrig ha råd att resa som din bästa vän
Eller få se lika mycket av världen

Men det gör inget
Varför ska du jämföra dig med dem

Du är ett kaos
Fylld med brister och fel

Du är en evig storm
Som jag aldrig kommer kunna sluta älska

Du behöver inte vara mer än vad du är
Det är okej





Fri vers av Free
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-30 00:42



Bookmark and Share


    sårosa
åå, sista raden .. galet fint

kaos brukar vara vackert :)
2009-03-11

  Mr Lindemann VIP
Ja, allt det där som dui skriver ovan då, förslag till avslut:
Men du kommer att skriva poesi
2008-10-30

  himlen.luktar.skit
Uppriktig, ren kärlek. Det är vad jag känner när jag läser. Det är okej att vara den man är! Det är verkligen okej. Man är/ ska vara älskad för den man är och inte hur man ser ut. Bra skrivet!
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Free