Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finn glädjen


tung täthetskänsla
lika med en förkylning
som inte släpper

jag kanske borde vila
men har faktiskt ingen lust

en höjd villaskatt
plus fler tråkiga besked
ler jag bara mot

har trots allt så mycket mer
vänner familj och bostad

är tacksam i dag
finner en inre glädje
jag faktiskt är värd

nu önskar jag att många
många fler

finner glädjen




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-30 07:26



Bookmark and Share


  Zam
Tack. Jag gör mitt bästa.
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP