Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


I djupet

 

i djupet
av oss
där vår innersta kärna bor

i allvaret
hos oss
finns också det varmaste skrattet

i kärnan
den man endast når
av de svåra förlusterna man får

dit in
låter man
inte vem som helst göra besök

priset för
att hitta mitt eget djup
har varit nästan oändligt stort

den som inte 
består provet får stå
utanför eller helt enkelt gå




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-30 09:15



Bookmark and Share


    sunnanvind
Fantastiska rader som genast blir ett *Bokmärke* !
2008-10-30

  Bibbi VIP
Exakt så är det bara för mig också.
Bokmärke.
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP