Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu vet jag vad mitt hjärta rymmer






Jag har blivit den jag älskat

och

Den jag älskar har blivit jag


Min blick är djup


Till dig min själ ropar

Till dig öppnades mitt hjärta

Nu vet jag

vad mitt hjärta rymmer


Jag finns

men ändå

finns jag inte


Utan dig

Allt är Ingenting

Med dig

Ingenting är Allt


Till dig min själ ropar

Till dig öppnades mitt hjärta

Nu vet jag vad mitt hjärta rymmer




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 839 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-10-30 13:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbara ord vad ditt
hjärta rymmer
2008-11-06

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert.

"Utan dig

är Allt Ingenting

Med dig

är Ingenting Allt"
2008-10-31

  Stjärnregn
Urvackert... berör dina ord.
2008-10-31

  Lejonhjärtas poesi
Smärtsam och himmelens vacker kärlek!
2008-10-30

  Mygg
Vackra ord skrivna med en kärleksfull hand!
2008-10-30

  Mygg
Vackra ord skrivna med en kärleksfull hand!
2008-10-30

  friheten
Underbar min vän
2008-10-30

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbar, det enda jag har vett att skriva. Du förmedlar mycket vad ditt hjärta rymmer, tror jag/B
2008-10-30

  Eva Langrath VIP
Vacker sorg, försoning, vila ,möte blir tankar jag får.

Eva
2008-10-30

  Elaine.S VIP
Ett hjärta fullt av kärlek med sanslöst
vackra ord...
2008-10-30

  Fånga dagen
Starka känslor vackert stor sorg
mvh ak
2008-10-30

  * Ammi *
*L* .. ja du vännen, det behövs inget A4 för att tala om att du alltid skriver till och från hjärtat
kram
2008-10-30

    ej medlem längre
Ett varmt hjärta fullt av kärlek kommer fram ur dikten..
2008-10-30

    Martina Östlin
Så sorgligt och vackert!
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic