Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egon

Du är motsattsen till nobel
Du är en asparasit
Gör vad som faller dig in utan hänsyn
Jag vet vem du är ....
men du kan inte nå mig här!




Fri vers av Ljuv
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-30 16:11



Bookmark and Share


  Linen
asparasit, vilket bra ord!
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ljuv
Ljuv