Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår tradegi var solnedgången innan ljuset


jag torkar av ditt blod från knivens egg,
medan hjärtat slutar att slå på golvet.
du..älskade.. var redan dömd från början,
men ändå skulle jag gjort om mitt misstag.
lukten av din död lämnar inte tungan,
kyss mig, döda mig, tortera mig,
för min död vore alldeles för enkel,
innan soluppgången lämnar natten i mig.
Ensam, mitt svarta hjärta,
för evigt i mörker.




Fri vers av edey
Läst 342 gånger
Publicerad 2008-10-30 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

edey
edey