Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett märkligt möte

Mötte liemannen i dag
två gånger
mitt på stan
kort i rocken
och med
skuttande steg

inte visste jag
att liemän ¨
åt godis

/Halloween 2008!




Övriga genrer av Birgitta Wallgren
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-30 19:58



Bookmark and Share


    Helga Elin
Först blev jag lite rädd, men det var ju inte så farligt, jag har träffat både Spindelmannen och Nalle Puh idag.
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Wallgren