Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla helgons dag 2008


Natten då ljuset minns mörkret

Hör du rösterna i mörkret
i dimman viskar de ditt namn
följer dina steg
över glänsande sten

Smyger sina själar nära dig
kramar ditt hjärta
tömmer det på liv
genom blodets droppar

Ditt blod blir deras andetag
känn deras läppar
när de söker din värme
för ett ögonblick i nattens mörker

Den natten då ni förenas
livets passion spränger gränser
och ekon av generationers längtan
ekar i takt med klockors klang

Tänd ett ljus för era själar

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 901 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-30 21:56



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
Fantastiskt bra!
2010-10-25

  Michaela Dutius
Berörande om det som vi vet men har svårt att tala om...alla dem som gått genom grinden före oss- bandet- sambandet- den kvarvarande gemenskapen...
2008-11-03

  VITRIOL
Säger bara "Ghost love score" Snyggt vännen!
2008-10-31

  Thurizas
så förbannat snyggt.

får mig att tänka på en blandning av dåtidens syn och nutidens syn på alla helgona. och det blev lite läskigare så..
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP