Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äsch. jag vet inte.


och jag ska långsamt borra fem hål i mitt huvud.

det samlas överblivna människor
en evighet som aldrig blev sedd
en avgrund som ingen fyllde
spela på mig föreställ tangenter
över mina revben
håll andan och räkna till tio

rör mig aldrig, kyss mig mentalt
låtsas att du fortfarande kan se märken av
samtiden på mina nyckelben som jag fann
i ett dike när ingen annan såg

*

jag har slutat tänka på viltvarningar
i ditt huvud ligger döda grävlingar
och förmultnar till ljudet av höst
allting är så tyst fast
jag kräks kaskader av obetydliga rytmer
som aldrig når dina öron
fastnar någonstans emellan en fundering
en viskning och ett stycke vind eller
har du slutat vidröra mina kinder














(jag har aldrig varit där solen
gått i moln har bara sett ovädret som
kom efter)




Övriga genrer av andreawolf
Läst 419 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-31 01:07



Bookmark and Share


    Sandrew
ANDREA, DU ÄR HELT GENIAL!!!!!!!!!!
2008-11-12

  Thurizas
varför just fem hål? den här texten kan tolkas olika från gång till gång...sådant gillar jag:)
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

andreawolf
andreawolf