Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske är det

 

de roliga inslagen
spelar mig
mindre roll

kanske är det

ännu ett av
sorgens många
ansikten

kanske är det

en anpassning
till ett liv på
sparlåga




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2008-10-31 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP