Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hudflängd och sårbar i sorgens oändlighet
lärde jag mig att känna vilka som är äkta
De som inte förhäver sig har min respekt



Nu vet jag

 

äntligen har jag

lärt mig känna igen de

med äkta hjärtan




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-31 10:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ett viktigt vägskäl i livet.
Kram.
2008-10-31

  genni VIP
Jag känner igen det du säger. Visst är det smärtsamt att inse, men känns skönt när man kommit så långt att man kan se de som lever med hjärtat på rätt ställe! Kram
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP