Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kändes ovant att här på poeter läsa en riktig skvallerkrönika




Skvallerspeglar

 

jag uppfattade inte
varför texten hade skrivits
och förstod ingenting

för ett tag sedan läste
jag en väldigt begåvad text
som beskrev många av poeterna här
vilket var en helt annan sak

det jag nu fick skåda
var en snaskig sörja
precis som "vänt i häcken"
fast inga bilder istället
väldigt många ord om flera här

det bästa jag kan säga
om en sådan text är att
den speglar det vi redan vet
att ytlighet är vad som gäller därute
kanske texten var en ironi för att
varna oss härinne för att bli likadana




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-31 10:54



Bookmark and Share


  Njord
Om man känner sig förolämpad eller påhoppad så kan man anmäla texter till redaktionen Eller om man hittar något olämpligt.
Och ordet är fritt. Läs vilken skvallertidning som helst.
2008-10-31

  Bibbi VIP
Mitt i allt finner de äkta älskande själarna varandra och det blir en slags nyttig utgallring på vad jag härefter vill läsa ö.h.t.
Applåd!
2008-10-31

  * Ammi *
Tyvärr så är ordet INTE fritt, inte ens här på sidan får man skriva vad man vill. Att skriva om andra här inne är tecken på omognad tycker jag, att skriva om folk man inte ens känner är ändå värre. Men vi har olika mått på hur vi vill hävda oss själva, och så länge svansen sitter kvar kommer detta att fortgå.
Ibland kan man inte undvika att läsa vissa texter, så enkelt är det.
du skriver om detta så bra, utan pekpinnar, men med ord som manar till eftertanke
kram
2008-10-31

  Njord
Ordet är fritt!
Även här på poeter. Man kan hoppa över sånt som man inte gillar.
Det skrivs enormt mycket här så man måste vara selektiv.
men dina texter är läsvärda, så därför läser jag dem
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP