Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kände att ett sms med en kram var viktig


En ledsen röst

En virvelvind kommer in genom
dörren pratar snabbt och tillrättavisar
allt som oftast

vet du om att du gjort fel, du ska göra
så här är orden som jag hör

efter ett tag hör jag bara tystnad och
suckar och en verkligen ledsen röst

en ledsen röst
som verkligen behöver tröst

på kvällen tar jag min telefon och
sänder ett sms där det står

just nu känner jag att just du BEHÖVER
en stor KRAM

till svar får jag tack tjejen det behövdes

nästa dag kommer en person och omfamnar
mig det var en KRAM jag verkligen behövde
igår

därför ger jag nu alla poeter som har mycket
känslor och skriver så bra en

STOR KRAM och känn efter precis som kattungen
på ett kort mellan två kycklingar där det står

LYCKA ÄR ATT BEHÖVAS

081031




Fri vers av sajo
Läst 788 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-31 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo