Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Huvudlavemang


Jag tror jag skulle behöva bli lite full

Trotsar tyngdlagar och ler
så det nästan blir genomskinligt
tror till och med optikern kan se
Tar av mig huvudet en aning
det behöver lämnas in på service
tror jag snart med såna tankar
Det var älvor på sjön i morse
bara en sån sak!
Jag borde spärras in i en flaska
drickbart starkt
och inte släppas ut
förrän jag skärpt till mig
och snällt ställt mig
på ruta ett igen
för omstart







Fri vers av marianela
Läst 669 gånger
Publicerad 2005-08-08 18:23



Bookmark and Share


  Dan Linder
Gillar dikten men älskar rubriken! Jag kan inte uttrycka det på annat sätt.
2005-09-12
  > Nästa text
< Föregående

marianela
marianela