Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och tänker på mina kära som inte längre finns i fysisk gestalt.
All kärlek och lycka till er.




Jag tänder 6 ljus

Kicki Lunginflamationens offer 2002. 19 år gammal en månad före din student. Jag hoppas du upplever värme med din syster.

Farfar Du hade åldern inne 2002 3 månader innan du skulle fylla 95. Jag är lycklig över att du fick ett friskt liv.

Maria Vår relation började inte på det bästa sättet, Men vi fann varandra på riks kaffe där vi satt och skojjade i timmar. Du var en solstråle som tyvärr hade fel uppfattning om dig själv. Du spred sånn glädje. Det sista jag såg av dig var festande och glad samma dag som jag skulle åka utomlands. När jag kom hem från utlandet fick jag höra att du tagit ditt liv det var tidig sommar 2005. Vila i frid gumman. Jag hoppas du har det bra nu!

Anna En av de roligaste kvällarna jag har haft upplevde jag med dig. Vi skulle uppleva det igen men tog aldrig tag i det. Jag viste att du inte hade det lätt, och viste vad du hade varit med om men viste inte vad jag skulle göra. December 2005 gav du upp. Och samma natt som du hängde dig så kände jag att ett liv av mina vänner rann ut. Min kille trodde mig inte föräns 3 dagar senare när jag fick det konstaterat. Jag önskar dig all lycka, vart du än befinner dig. Många pussar och kramar!

Farmor Du hade väntat länge på döden. December 2005 tog du slutligen steget. Jag tror du har det bättre nu än du haft det på väldigt många år.

Simon Simon simon simon.. Det har inte ens gått ett år sen du gick bort. Mars 2008. Det känns fortfarande overkligt. Men du kom till mig en natt och berättade för mig att du hade det bra. det kändes fint och det var bland det märkligaste jag varit med om.. för de sakerna du sa visade sig stämma. Du var med mig och det gav mig lugn. Tack simon för att du var och är en sånn fin kille! Vart du än är nu, jag hoppas du har allt du behöver!

 

 




Övriga genrer av VildLilja
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-31 18:26



Bookmark and Share


  KarinAmanda
Vad fint - det är verkligen så att våra nära fortsätter att vara just nära oss. Och hälsar på i drömmarna... :)
K
2008-11-02

  Fånga dagen
Vilken värme du förmedlar här jättefint av dig att hedra dina vänner
mvh ak
2008-10-31

  Havsbris
Så fint,
så hedrande
så kärleksfull,

varma ord
som smälter
och berör allas
hjärtan...

BRAVO!
Kram ;o)
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad