Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap kan dö

 

vänskapen dog av

torkan i sin ständiga

självupptagenhet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-31 19:53



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Ja sorgligt nog händer det.
Skarpsinnigt skrivet.
Håller med Lasse O
Hur kan man annars
få rum för ny vänskap?
2008-11-01

  Il poeta della luna
Insiktsfullt
och tankevärt!
Tack för fin text!
*applåd*

Patrik [läs gärna min senaste]
2008-10-31

  LassO
Jo de finns några vänskaper som "torkat ut" fast å andra sidan, hur får man annars plats ed nya?
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP