Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och allt detta pga en text

Jag har sett det nu
från din synvinkel

det var svårare för dig

men det var jag som föll
hårt
du stod på dina egna ben

jag är imponerad
det är inte många som kan det

särskillt inte jag

jag faller fortfarande

och du har på något sätt
blivit starkare
du står liksom inte kvar på dina ben
längre
dom orkar till och med bära dig
och allt jobbigt som finns
inom dig

du gick vidare
du är stark

min comeback kom lite försent

" jag fallar tillbaka , pga en text "









Fri vers av greeneyes
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-01 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greeneyes