Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter dig

Jag vill känna
din närhet
åter igen
Som en gång förr,
vill jag höra
ditt hjärteslag

Vill gömma mig i
din sköna famn,
som skyddar mig
från det onda

Skulle göra mycket
för en dag
med dig

Jag vill höra
ditt skratt åter
varje dag
Höra dina ord,
om allt
Och ingenting

Tillsammans vandra
Genom livet




Fri vers av friheten
Läst 6983 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2008-11-01 11:00



Bookmark and Share


    bigmamma
bra skrivet starkt
2009-01-09

  Cosmic Johanna
Mycket vackert, känslosam.
2008-12-23

    Tokvilse
Vackert och mycket känsla.
2008-12-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hos dem man
tycker bäst om
där vill man vara
bra bara! Så fint
skrivet!
*********
2008-12-20

  Angeldust
solklart inget kringel krångel med ord..saknad !! säger allt kram Sunny
2008-11-24

  Manal
varma ord som man berörs av.. vackert
2008-11-18

  M M Mannheim VIP
En dikt som säger mycket om kärlek och längtan efter någon som säkert betyder mycket för upphovsmannen. Den använder många enkla ord för att beskriva kärlek.
2008-11-15

    Bollen
Den är jättebra, jag blir träffad och tar med mig känslan av den. Varm och känsligt skriven!
2008-11-15

  Rosen VIP
En längtans poesi att ta på ur själens öga...
gillas!
2008-11-11

  Peter G VIP
fin text om längtan! Jag tycker dock textjagets längtan riktar sig till en speciell person som tycks ha försvunnit ur textjagets liv, en person som betyder väldigt mycket, därför känns titeln lite malplacerad.
Du beskriver den stora saknaden/ längtan på ett sätt som når fram!
2008-11-08

    ej medlem längre
Fint skrivet om önskan!
2008-11-08

  anits VIP
En sådan vacker kärlekslängtan
2008-11-06

  Bibbi VIP
Må Din längtan bli uppfylld!
2008-11-04

  Lejonhjärtas poesi
Längtans varma kärlek så innerligt.
2008-11-04

  Bodil Sandberg VIP
jag blir oerhört tagen av den här...så vackert och varmt och kärleksfullt...saknandens vemodiga ström genom raderna
2008-11-03

  Sladjana Zubcevic
"Vill gömma mig i
din sköna famn,
som skyddar mig
från det onda "
Så vackert skrivet, min vän.
2008-11-02

  Quasimodo
Mycket längtan och saknad i varma och mjuka ord !!!
2008-11-02

  Gunilla VIP
Mitt hjärta klappar hårt
av dessa dina underbara
rader! Så vänsäll, så saknad!
F I N !
2008-11-02

  Manal
absolut vackert
2008-11-01

  Losnall
Mycket bra. Kan riktigt känna djuphet.
2008-11-01

  Ann-christin
Härlig och bra text :-)
2008-11-01

  Freeman
Längtan...så stark att allt annat bleknar...känner så starkt när jag läser dina ord...så bra du lyckas fånga den, känslan av längtan efter någon. *applåder*
2008-11-01

  aol
bara så sant underbart vackert
2008-11-01

  papessa
du beskriver en längtan ... om allt och ingenting... underbart fint..
2008-11-01

  Michaela Dutius
Berörande och vacker i en längtande ton som berör.
2008-11-01

  Carola Zettergren
Fint om saknaden!
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

friheten
friheten