Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Sorg är inte mörker

 

Mitt rödaste
varmaste blod
pulserar i alla
mina hjärtslag

pumpar hjärtat runt min sorg

Låter den leva
i mig där den
hör hemma i
min kärlek

är den aldrig mörk aldrig svart

Dem jag älskade
finns här i mig nu
allhelgonahelgers
minneshedrande

sorgen lika röd som min kärlek

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-01 11:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Detta gav oändligt med balsam i min egen sorg och saknad denna dag...
Tack Ulla för Din träffsäkerhet.
Bokmärke.
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP