Foto Ulla T

Kärleken är evig

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T

Kärleken är evig




Kärlekens rosor

 

några klängrosor
blommar än
och min älskade hade sagt

tänk att de står mitt i frosten

våra menande blickar
talade om att här
fanns vårt eget paradis

jag köper rosor till min älskades foto

och bär paradiset
i mitt eget
hjärta




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-01 11:53



Bookmark and Share


    Scribble
Så vackert! Tänk att de står mitt i frosten,
klängrosor, och minnen värmer ditt hjärta!
Kram/S
2008-11-02

  Lejonhjärtas poesi
Innerligt vackert om din eviga kärlek, tack för att du sätter ord på den.
2008-11-01

  Åsa Gustavsson VIP
Jättefint! Rosor är sorgligt och vackert och lite glädje på samma gång.
2008-11-01

  * Ammi *
Ja rosor är ju kärlekens blomma ..
fint ordat med passande bild
minnen att bevara i minnesbanken ..
kram
2008-11-01

  Vilsen Annette-hittar vägen
Åh, så otroligt vackert och kärleksfullt. Jag blir lycklig av dina fina rader!
2008-11-01

  Betlehemsstjärnan VIP
Gripande, vackert och innerligt!/B
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP