Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna träd

Du och jag är som två nakna träd,
Ett färgglatt lövverk runt våra fötter,
Men kala och hårda i vår krona,
En vår lockade du mig med doft av syren
Med vita knoppar och gröna blad,
Jag satt i en gren och tittade ner,
På gräset runt dina fötter,
På den frodiga mossan runt min stam,
Och sommaren var lång




Fri vers av Steppen
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-01 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steppen