Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllningstext till Larz

 

Larz skriver som en gud
då han tror på sin Gud

Larz är en känslornas man
Ofta tagen i besittning av dem

Men när han väl lyckas styra
sina känslor

Har han få som kan mäta sig
med honom då det gäller att
sätta ord på dem

 Larz han kan han
sätta känslor i brand
Men även en känslornas
man kan nå till hamn

Med många ord och tankar
han ser till att sidans poeter
inte luktar lika instängd som Eter

 

 




Övriga genrer av Mr Lindemann VIP
Läst 830 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2008-11-01 13:34

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
den var fin!
nä inte
blir det instängt inte!
2009-05-11

  Tessahn
Hyllad till trots;)
2008-12-24

  lyckeli
av alla dina texter fick denna en guldstjärna...hmmm....
där hade inte mitt val fallit....
2008-11-04

    Skrivarn
Sådan är Lazze...perfekt beskrivet:)
2008-11-03

  Dr Jimmy Johansson The 777
-Mr Listigmann anar nog en och annan.......
2008-11-02

  Anders Nordlander VIP
Inte en av dina allra bästa texter!
2008-11-02

  Havsbris
ojjjj

du fick en stjärnan
ahhahahhah

en till
till din radband,

jag skulle vilja
att en annan
text skulle väljas
för att den är
en krig mot
en människa
angående kommentarerna,
tror att inte skulle
behövas vara så...

Synd...
2008-11-01

  Bjarne Nordbö
Tappar hakan.

Mig blockerade han när jag sa att jag tittade på finnkampen. Nu är han luft.
2008-11-01

  Dr Jimmy Johansson The 777
-Han var elak mot mig som ny medlem, kommer nog aldrig att glömma det..................varför.......???
2008-11-01

  Night Soul Woman
*grattis till stjärnan*
2008-11-01

  Night Soul Woman
En fin hyllning:) En fröjd att få läsa:) Bra skrivet:) *applåder*
2008-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Hjärtliga tack, men kunde jag kontrollera mina känslor blev det ingen poesi.
2008-11-01

  Elaine.S VIP
En fin hyllning och beskrivning av Larz..
2008-11-01

  Dr Jimmy Johansson The 777
":.":.":.,,,;;;"""""""/_:-:-:-:-;;;;;;;;;,,,,,,,,""""""(................................)
(....................................):-// // // //
//;;;;;;;;;;;..........::::::::::::::::""""""""""""""¤,¤,¤,¤(====)...............
.-.-.-.-.-..-.,.,.,.,.,.,.//.........//...........//.............//..............//..........//.....
****************************************************''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
2008-11-01

    ej medlem längre
Bra skrivet till Larz
2008-11-01

  Havsbris
ahhahahha

du är för god,
vilken underbar
poesi, till en av de
som lever och andas
poesi i alla vädren...

Mister finns en och
bara du, med din
text gör du någon
glad säkert, även
om för beställning ;o)

BRAVO!
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP