Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen om livets mening




Våga se vem Du är

och

anta utmaningen

att bli den Du vill vara


Sanningen om livets mening

måste

var och en utforska

på egen hand


När vi ger av vår tid

och

av oss själva

får vi

tid och kärlek tillbaka







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 803 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2008-11-01 19:51



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Så sant och vacker skrivet! Har sparat som bokmärke för denna kan man läsa om och om igen. Kram/JagAmmie
2008-11-20

  anits VIP
Mycket klokt skrivit
2008-11-06

    Martina Östlin
"Våga se vem Du är

och

anta utmaningen

att bli den Du vill vara"

Ja, det är livets stora utmaning!
Klokt!
2008-11-04

  Mats VIP
Bra text om livets mening som finns redan i början av livet men som slarvas bort av oss som lärt oss att vi inte duger som vi är, vilket vi antagligen alla har lärt oss på ena eller andra viset
2008-11-03

  Bibbi VIP
Visdom på mycket hög nivå.
Bokmärke.
2008-11-03

  Havsbris
håller med de andra
så klart

BRAVO!!
2008-11-02

  * Ammi *
jättebra tänkvärda rader!!
applåd
2008-11-02

  Rude Billy
så sant så!
Du är så oerhört duktig!
2008-11-02

  Carola Zettergren
Så sant!!!
2008-11-02

  Elaine.S VIP
En stor fråga, vad som är sanning i livet, att våga se sig själv är sannerligen en utmaning....och livet och vandringen där likaså...

Bra skrivet vännen!!
2008-11-02

  Quasimodo
Klokt och mycket livsbejakande !!!
2008-11-02

  Eva Langrath VIP
Kloka och sanna ord. För att älska andra måste man älska sig själv som den man är utan masker och roller.

Eva
2008-11-01

    ej medlem längre
Klokord på kvällskvisten,
visdom, tack för dem!
2008-11-01

  friheten
Ja, kärlek får man tillbaka. Vacker skriven.
2008-11-01

  Lejonhjärtas poesi
En stor sanning i detta, så vackert!
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic