Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan strumpor och skor . .








Med mörkrets hastighet
skyndar jag för att se
en skymt utav solen.



Springer sedan över
stock och sten för att
komma in i värmen
och ljuset.












Tänt var det här !




Fri vers av fågel grå
Läst 635 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-01 22:18



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
-Mörkrets Hastighet, jo ja tackar jag.................
2008-11-21

  Eva Langrath VIP
Glad blir jag av dina ord.

Eva
2008-11-17

  Bodil Sandberg
Härligt förlösande poesi...följer med in i värman
2008-11-03

  aol
gillar din känsla jag bara sprang med dig
2008-11-01

  Bjarne Nordbö
När jag läser dig ser jag dig. Och jag Älskar dig och vill läsa mer av dig. Din spjuver.
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

fågel grå
fågel grå