Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag lever mitt näst bästa liv

jag lever mitt näst bästa liv
jag är hungrig, söker mitt giv
kärleken snälla drabba mig
rädda mig från mina kompisars enfaldiga kiv

jag lever mitt näst bästa liv
känner mig billig, ointressant och utan frid
snälla du givmilda hjälp mig
kyss mitt arsle som om jag vore gud

jag lever mitt näst bästa liv
se på mig som ett nyfött barn
vad kan jag göra med mitt liv
hur kan jag ens överleva utan ego

snälla du, ge mig ditt liv




Fri vers av august
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-01 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

august
august