Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst är det de små sakerna som man minns och älskar i slutändan?


Så ska jag minnas dig

Självlysande plaststjärnor mot ett skrovligt tak,
lyser nätt och jämnt med en smutsig grön färg.

Tilltrasslade lakan i en nybäddad säng,
och ett duntäckte utan påslakan.

Coca-Cola flaskor i en röra på golvet,
trots att ingen verkar vara riktigt tom.

En brun nalle-björn som vakar från hyllan,
men som nog redan glömt sina bästa år.

Sena nätter med nötta kassettband,
storfilmer som ingen längre minns.

Doften från gammal cigarettrök,
och från det där schampot som inte löddrar.

En kylig vind från ett fönster på glänt,
och varma armar som skyddar mig.


Det är så jag ska minnas dig.







Övriga genrer av Kaylie
Läst 389 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-02 22:18



Bookmark and Share


    Ling
Låter fint det där :)
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie