Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som vanligt inte hela sanningen, tankar...


En småbarnspappas tankar


En kopp svart kaffe
och en morgoncigg.
Hon äter gröt och russin.

Jag sväljer en macka utan pålägg.
Hon pillar i sig en mandarin.

Hon sov 10 timmar i natt.
Jag 4.

Hon tycker det är kul med klossar.
Jag måttligt.

En chokladbit och lite chips.
Hon suger på en skiva rågbröd.

Hon gör sin morgongymnastik.
Jag sätter mig vid datorn.



och sen undrar vi var dom får all energi ifrån...













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 748 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-11-02 07:33



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Skriv ner alla Dina tankar
och känslor nu
Underbart att plocka
fram och leva om den tiden.
MED ANDRA ÖGON.
Härlig text!
2011-09-23

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ler stort och igenkännande
2009-03-26

  Junitvillingen
Livet är bra härligt, eller hur?;-) Åren rusar iväg fortare än man tror, så bara njut av din tid som småbarnspappa...även när hon sover 10 timmar och du bara 4;-)))
2009-03-13

  zyz
Helt underbar, så målande beskrivning på verkligheten:-)
2008-12-27

  anita VIP
helt underbar skriven.
2008-12-01

    Bellissima
Ler igenkännande! :)
2008-11-08

    ej medlem längre
Hög igenkänningsfaktor på detta! Bra!
2008-11-08

  Mygg
Underbara små tankar med hög igenkänningsfaktor! Ja, var får de all sin energi ifrån, de små liven? :))
2008-11-05

  Elin Katten Lo VIP
Maaw. vilken mysig dikt du har skrivit Staffan!
Jag är fan fast från rad ett, och jag har svårt för ungar.
2008-11-03

  Michaela Dutius
Underbara små liv...så fyllda av energi att vi bara pustar efter en liten stund.
fantastiskt fint beskrivet!
2008-11-02

  papessa
bedårande tankar och säkert ligger det mycket sanning i dom...hihi
2008-11-02

  Alfie M
Vilken söt liten verklighet du målar upp.
Bedårande.
2008-11-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
På barnet Ditt
skulle Du ofta ta
en titt, se och göra!
Jag önskar att ett
sådant skulle mig
tillhöra, det skulle
gott midjemått till
mig tillföra!
Upplyftande
skrivet!
2008-11-02

  Della K
Hahahaha...

underbara bilder!

Krama från mig.

:)
2008-11-02

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är inte lätt med sådana små kryp
2008-11-02

    sunnanvind
Ja du..man kan undra!;)
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP