Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta söker hjärtslag


Sand blir till glas genom otrolig hetta
Sand slipar sten så som hav slipar klippor
Vatten kokar så som blusen knäpps upp
Och där blottas något och huden är naken
Kniv skär ett hjärta mellan välformade bröst
Händer gör hjärtmassage för att få det att slå

Vissa saker kan tyckas vara omöjliga
Så som sol på beställning
Men ett målat hjärta vill bara inte slå




Fri vers av Evelina
Läst 599 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-08-09 00:49



Bookmark and Share


  PopMonster
Väldans vackert slut ^^
2005-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Evelina
Evelina

Mina favoriter
...om att droga...