Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej så länge!

Nu jag iväg på semester far,
blir borta en sju, åtta dar.

Lämnar er och skrivandets land,
för sol och bad på avlägsen strand.

Att ta det lugnt och få värme blir en skön kick,
hoppas återvända med inspiration och sol i blick.






Fri vers av Susy Q
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-02 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q