Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frossa (ännu en dag i meningslösheten)


Stenskärvor krossar isen
kalk mot kalk
droppar blodet i vattnet
och reser mig upp

det jag inte förstår
är orden

Skimrande skiffer
vänder mot jorden
ristar mitt namn i magman
glödande is

öppnar mina öron
oseende

Här är porten jag aldrig låste
gistnad i vinden
pergamenten förstelnade
söker andan

och jag såg bara stålet mot min värme







Fri vers av halmstrå
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-02 20:34



Bookmark and Share


  stella
Drunknande, n:et drunkna visst...
2008-11-27

  stella
Den drunkande griper tom efter ett svärd...Magnifik!
2008-11-27

    miramari
Metaforerna ger en nästan surrealistisk känsla. Bra! Gillar!

*Applåd*
2008-11-06

    Askes
Riktigt bra. Gillar slutraden mycket! Du kan skriva du!
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå