Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad spelar det för roll om jag tappade mobilen i golvet så den gick sönder, ni ringer inte ändå

Och i ett berg av kuddar ligger
jag begravd, tillsammans med utlästa
böcker och temuggar



(väntar på att allt det vi lovade
ska hända)




kanal 5
visar lyckliga
julfilmer en efter
en, med stora familjer
och uppdukade julbord


får ensamma människor
att känna sig lite
mer ensamma







och jag lägger huvudet på
en röd kudde, önskar att
någon kunde ringa och










tala om att jag lever.




Fri vers av Solstorm
Läst 407 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-20 23:51



Bookmark and Share


    Liiinahw
Hjärtat, du lever <3
2009-02-08

  egotuilla
Du skriver underbart bra, människa!
2008-12-30

  Michaela Dutius
tankar som gör ont...ja det är precis det vi ska göra- tala om för varandra att vi lever....
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm