Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter så många, många år som varit mellan oss





Jag skulle inte överleva

om jag förlorar dig igen


Nu


När jag har hittat dig

efter så många, många år

som varit mellan oss




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 657 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2008-11-02 21:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fina och kloka ord
2008-11-06

  Quasimodo
Kärleken som är alltid är och finns, trost avstånd och tidens gång!!
2008-11-03

  Lejonhjärtas poesi
Påminner mig om meningen med livet, tack
2008-11-02

  Eva Langrath VIP
Starkt förmedlar du känslan av något återfunnet.

Eva
2008-11-02

  dalida_bl
Vackert!!!
Planiraj...(stavis ga u dzep.....sad nema vise mrdanja...)ha..ha
2008-11-02

  Michaela Dutius
En dikt med få ord...men många ord mellan orden...
Mycket vacker!
Applåd!
2008-11-02

  friheten
Instämemr helt med Molnsapnar och aol
2008-11-02

  Carola Zettergren
Kärlek!
2008-11-02

  * Ammi *
Strålande!
2008-11-02

    ej medlem längre
Vackert om att vara två... som svanarna .. livet ut
2008-11-02

  prinscess VIP
ooj så vackert
2008-11-02

  aol
underbart så den grep tag i mitt hjärta
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic